Hétfőtől visszaáll a forgalmi rend

A tervezettnél 10 nappal korábban fejeződik be a Blaha Lujza tér felújításának első üteme, így a Rákóczi úton és a Nagykörúton is újra 2×2 sáv lesz járható a buszsávok, illetve a villamosvágányok mellett. A felújítás e szakaszának lezárulása egyben azt is jelenti, hogy visszaáll a villamos barát lámpaprogram is a Nagykörúton.

A csomópont eredeti kapacitásának visszaállításával pedig szeptember 20-án, reggel 6 órától visszaáll a forgalomcsillapítással bevezetett forgalmi rend is Erzsébetvárosban. A kerületi forgalomcsillapítási rend, az alábbiak szerint alakul:

  • Wesselényi utca forgalomkorlátozása: alapból a Kiskörút felé egyirányú Wesselényi utca a Klauzál utca – Nyár utca közötti szakaszon kétirányú. A Kiskörút irányába a „mindkét irányból behajtani tilos, Kivéve BKK, Kerékpár” jelzőtábla kerül vissza.
  • Dohány utca forgalomkorlátozása: alapból a Nagykörút felé egyirányú Dohány utca a Nagy Diófa utca – Nyár utca közötti szakaszon kétirányú. A Nagykörút irányába a Dohány utca jelenleg kétirányú Nagy Diófa – Nyár utca közötti szakaszát egyirányúsítják, ezen a szakaszon „mindkét irányból behajtani tilos, Kivéve BUSZ, Kerékpár” jelzőtábla lesz érvényben.

Erzsébetváros Önkormányzata / Erzsébetváros Hírei

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.