Már lehet online regisztrálni

Az MSZP szerint Karácsony Gergely előválasztási miniszterelnökjelölti vitaszereplése is igazolja, hogy ő lehet jövőre a magyar nemzetet valaha legjobban összefogó, az embereket felemelő sikeres miniszterelnök.

Karácsony Gergelyen látszik, hogy már évek óta várost vezet és hogy hogyan áll a partnerekhez – mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorában. „Ami a legfontosabb, érződik rajta, hogy leginkább ő az, aki valóban össze tudja fogni a demokraták nagyon sokféle közösségét” – értékelte az MSZP-Párbeszéd-LMP előválasztási miniszterelnök-jelöltjének vasárnapi szereplését a vitában.

Arról is beszélt, hogy ezekben a napokban, amikor már folyik a regisztráció például az online előválasztásra, tovább erősödik a szövetség, ez péntekig még 1-2 visszalépésben megnyilvá- nulhat. „A Momentum és Karácsony Gergely között van egy hetek óta tartó nagyon erős közeledés” – jelentette be a szocialista párt társelnöke. Elmondta, a folyamat részeként az MSZP-Párbeszéd szövetség több helyen is immár az esélyes momentumos jelöltet támogatja.

Kiemelte továbbá, hogy Fekete-Győr András visszalépése Karácsony Gergely javára érdemi valószínűséggel bír, de fontos hangsúlyozni, hogy erről a stratégiai szövetségi lépésről a Momentum saját demokratikus közössége hivatott dönteni.

Kunhalmi Ágnes arra ösztönözte a nézőket, hogy közülük minden demokratikus érzelmű választópolgár a lehető leghamarabb regisztráljon online az előválasztásra, amit elsősorban ügyfélkapuval lehet majd megtenni. „A társadalom fiatalabb része, akik napi szinten számí- tógéppel dolgoznak, azoknak szinte gyerekjáték lesz; azok, akik pedig nem boldogulnak ezzel, vagy személyesen jobban szeretnek szavazni, őket pedig várják a sátrak. Nagyon sok helyen leszünk országszerte, úgyhogy várunk mindenkit sok szeretettel!” – hangsúlyozta az MSZP társelnöke.

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.