Minden jelölt összegyűjtötte

Örömmel jelentjük, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség minden jelöltje összegyűjtötte az előválasztási induláshoz szükséges ajánlásokat. Miniszterelnök-jelöltünkkel, Karácsony Gergellyel együtt magasan a kitűzött cél fölött teljesítettek! Gratulálunk minden jelöltnek, és köszönöm minden ajánló választópolgár bizalmát!

A gyűjtést a szeptember 6-iki határidő lejártáig folytatjuk, hogy minél több, az ország sorsát eldönteni kívánó választópolgárral beszélhessünk a kistelepüléseken és a nagyvárosokban egyaránt. Keressék aláírópultjainkat bizalommal!

Szeptember 18. és 26. között lesz az egyéni képviselői előválasztás, és ekkor tartjuk a miniszterelnök-jelölti előválasztás első fordulóját is. A miniszterelnök-jelölti előválasztás második fordulója október 4-10. között zajlik majd. Ekkor választhatják ki Önök, ki legyen az az egy, aki választókerületükben, illetve miniszterelnök-jelöltként a Fidesz-KDNP-kormány ellenzéki kihívójaként megharcol a kormányváltásért. Hatalmas a tét! Közös sorsunkról, valamennyi magyar előrejutásáról van szó! Mert nemcsak kormányváltás, de korszakváltás a célunk: egy olyan igazságos, szolidáris, demokratikus, jogállami, esélyteremtő és zöld Magyarország megteremtése, melynek valamennyi polgára lehetőséget kap a boldogulásra.

Várjuk az előválasztáson is! Szavazzon az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjeire és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltre!

Tóth Bertalan

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.