Támogassa Ön is!

Lezárult a jelentkezési határidő az előválasztásra, ahol előreláthatóan 200-nál is több képviselőjelölt és 7 miniszterelnök-jelölt méretteti meg magát. A cél és a tét azonban közös: a kormányváltás. Az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje az LMP támogatásával Karácsony Gergely. Támogassa Ön is Karácsony Gergelyt a 2021. évi előválasztáson!

Az előválasztás szükséges ahhoz, hogy a sokszínű ellenzék erői demokratikus versenyben váljanak egységes erővé. Hogy megtaláljuk, ki képes leváltani Orbán Viktort és rezsimjét. Európa legembertelenebb, legönzőbb és leggátlástalanabb kormányát csak akkor győzhetjük le, ha a 106 körzet mindegyikében valódi jelöltek valódi elképzelésekkel szállnak szembe a Fidesz jelöltjével. Ha a hatalom embereit az emberek hatalmára akarjuk leváltani, arra egy mód van: részt kell venni az előválasztáson.

Én kész és képes vagyok arra, hogy a kormányváltás után az 1 százalék uralma helyett a 99 százalék többséget szolgáló programmal megváltoztassuk a politikát.

Karácsony Gergely

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.