Megállapodtunk a Párbeszéddel

A Magyar Szocialista Párt közösen készül a Párbeszéd Magyarországért párttal az előválasztásokra. Megállapodtunk, hogy tovább mélyítjük szövetségünket: közös döntéseket hozunk s közös jelölteket állítunk. Mindkét párt abban hisz, hogy nemcsak kormányváltásra, hanem korszakváltásra van szükség! Jelöltjeink készen állnak, győzelemre készülünk.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke is azt mondta: Magyarországnak ma olyan kormánya van, amely a felső 1 százalékot képviseli. A többséget, a társadalom 99 százalékát magára hagyja.

„Arra szövetkezünk, hogy Magyarországnak újra olyan kormánya legyen, amely a 99 százalékot képviseli. Azokat az embereket, akiket az elmúlt időszakban megaláztak, kifosztottak, akiknek nem nyújtottak segítő kezet a válságban.”

Elsőként bejelentett két közös jelöltünk Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, aki Budapest 15. számú országgyűlési egyéni választókerületében (XVIII. kerület) indul, valamint Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, aki Budapest 10. számú országgyűlési egyéni választó- kerületében (III. kerület) indul az előválasztáson.

Bővebben: Közös jelölteket indít az MSZP és a Párbeszéd az ellenzéki előválasztáson (Népszava)

Dr. Tóth Bertalan

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.