Az önkormányzat közleménye

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány a 40/2020. (III.11.) rendeletében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. Erre való tekintettel a Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatalában 2020. március 13. napjától a személyes ügyfélfogadás szünetel.

  1. Az ügyfelek részéről személyes bejelentkezésre, új időpont kérésére, személyes ügyintézés céljából nincs lehetőség, kivéve házasságkötési szándék, bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése iránti szándék bejelentése, valamint apai elismerő nyilatkozat megtétele előzetes időpont foglalást követően, kizárólag VII. kerületi lakó-vagy tartózkodási hellyel rendelkező ügyfelek részére.
  2. A Hatósági és Ügyfélszolgálati Iroda anyakönyvi csoportjának ügyeleti rendje az újszülöttek anyakönyvezése, valamint temetési engedélyek kiadása ügyében hétfőn és csütörtökön 9-12 óra között biztosított.
  3. Az ügyfelek beadványaikat az Erzsébet krt.-i Ügyfélszolgálati Iroda bejáratának bal oldalán létesített „LEVELEK” feliratú bedobó nyíláson keresztül juttathatják el.
  4. A Garay utcai hivatali épületben a porta mellett elhelyezett gyűjtőládában biztosít a Hivatal lehetőséget arra, hogy az ügyfelek a személyesen benyújtott beadványaikat abban elhelyezzék.
  5. Az Akácfa u. 42-48. alatti Ügyfélszolgálati Irodában az ügyfélfogadás szünetel.
  6. Az ügyfelek a Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatal irodáit az alábbi táblázatban szereplő telefonszámokon és e-mail elérhetőségeken tudják elérni.

Erzsébetváros Önkormányzata

(Forrás: erzsebetvaros.hu)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.