Megalakult a Munkacsoport

Tájékoztatás a Belső-Erzsébetvárosi Munkacsoport megalakulásáról.

A tegnapi napon lezárult a Munkacsoport megalakulásának folyamata. A Munkacsoport összesen hét állandó taggal rendelkezik, akik közül négyen a különböző érintett csoportok által delegált személyek. A belső-erzsébetvárosi lakók közül Dr. Gosztonyi Júlia Közjegyzői Irodájában, közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki a delegált személyt. A lakók delegáltja Szabados Tamás lett.

Tegnap délután sor került a civil szervezetek delegáltjának sorsolására is, melynek értelmében a civil delegált Szikszai Sándor, az Élhető Erzsébetváros Egyesület képviselője. A belső-erzsébetvárosi vendéglátósok részéről egy-egy érvényes jelentkezés érkezett, így a 24 óra után is nyitva tartó helyek delegáltja Zsendovits Ábel, a 24 óra előtt bezáró helyek delegáltja pedig Györkefalvi Péter.

A Munkacsoport állandó tagjai még Belső-Erzsébetváros körzeteinek egyéni képviselői: Borbélyné Bárdi Zsuzsanna, dr. Kispál Tibor és Ujvári-Kövér Mónika.

Az alakuló ülés szervezése jelenleg folyamatban van, a részletekről a későbbiekben tájékoztatni fogjuk Önöket. Mindenkinek a véleménye számít, ezért kérjük, hogy a lehető legszélesebb körű egyeztetés érdekében keresse fel bizalommal az Ön csoportjának delegáltját és önkormányzati képviselőjét, ossza meg velük véleményét, javaslatait! Ha bármilyen ötlete van, de nem tudja elérni a delegált személyt vagy képviselőt, akkor szívesen fogadjuk javaslatait a munkacsoport@erzsebetvaros.hu e-mail címen! Kérjük, segítse a delegáltak munkáját, hogy valóban széleskörű egyeztetés jöhessen létre Belső-Erzsébetváros jövőjéről!

(Forrás: Erzsébetváros Önkormányzata)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.