FKT: 11 millióért 30 oldal

Tüttő: 11 millióért írat 30 oldalas tanulmányt a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. Ennek a szakmai teljesítését a PR és kommunikációs osztály vezetője igazolja le.

Megakadt Tüttő Kata szeme egy szerződésen, amit az FKF kötött novemberben (abban az időszakban, amikor Karácsony Gergely utasította a cégvezetőket, hogy ne nagyon kössenek szerződéseket) – ezt a főpolgármester-helyettes a Facebook-oldalán közölte.

Mint írta, „az FKF Nonprofit Zrt. részére hulladékgazdálkodási tevékenységéhez kapcsolódó indonéziai exportstratégia kidolgozásáról” szóló szerződésből az derül ki, hogy az FKF megbízott egy céget 11 millió forint plusz ÁFA-ért, hogy 30 nap alatt írjon egy 30 oldalas tanulmányt, aminek a szakmai teljesítését a PR és kommunikációs osztály vezetője igazolja le.

„Gondolom valami know-how export lehet, például »hogyan vegyük meg egy évben kétszer ugyanazokat az úttisztító gépeket, második alkalommal drágábban« tudás nagyon értékes lehet máshol is. (Budapest- Jakarta távolság légvonalban: 10 351 km, röpke nettó 13 órás repüléssel ott van az ember) Na nem akarom előre temetni, tényleg nagyon kíváncsi vagyok mi várhat az FKF-re Indonéziában. Már csak néhányat kell aludni” – fogalmazott.

(Forrás: Népszava)

Mint emlékezhetünk Karácsony Gergely kezdeményezte az FKF vezérigazgatójának menesztését, mivel a cég a választások után, az új városvezetés tudta nélkül kötött meg egy két évre szóló szerződést. S ha ez nem lett volna elég, ráadásul Mészáros Csoporthoz tartozó V-Híd Zrt. tulajdonában álló céggel ütötte nyélbe a 1,5 milliárd forint értékű üzletet.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.