Niedermüller visszalép, ha..

… az derül ki, hogy nem ő a legesélyesebb ellenzéki polgármesterjelölt Erzsébetvárosban. Egy közvéleménykutatás alapján döntenék el, ki a legnépszerűbb a kerületben.

„Az erzsébetvárosiak azt találták ki, hogy csináltatnak egy kerületi közvélemény- kutatást egy elismert kutatóintézettel, és azt kérik az ellenzéki jelöltektől, hogy fogadják el a kutatás eredményét, az esélytelenek pedig lépjenek vissza az esélyes jelölt javára. Én igent mondtam a felkérésre”

– közölte  Niedermüller Péter a Facebook-oldalán. Az ellenzéki polgármesterjelölt hozzátette: neki erzsébetvárosiként valóban a Fidesz leváltása a legfontosabb. 

„Éppen ezért vállaltam, hogy ha nem én vagyok az, akkor visszalépek a legesélyesebb ellenzéki polgármesterjelölt javára”

– fogalmazott. Azt írta, hogy csak akkor lehet legyőzni a Fideszt, ha egy az egy ellen veszik fel a harcot Vattamány Zsolttal, és mindannyiuk felelőssége, hogy végül csak a legesélyesebb ellenzéki jelölt induljon el.

„Nagyon remélem, hogy a kerületben elindulni szándékozó másik két ellenzéki jelöltnek is a Fidesz legyőzése a célja és vállalják, hogy ha elkészült a kutatás, akkor visszalépnek a legesélyesebb jelölt javára”

– közölte Niedermüller Péter.

A VII. kerületben jelen állás szerint hárman indulnának a fideszes Vattamány Zsolt ellen: Niedermüller, akit az MSZP, a DK, az LMP, a PM és a Momentum is támogat, valamint az MSZP-ből kilépett Hunvald György és az egykori LMP-s Moldován László.

(Forrás: Népszava)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.