Már csak 1 nap

Ma volt az utolsó nap az EP-választás előtt – délelőtt mi még kitelepültünk a Garay térre – ezzel vége a kampánynak. Holnap meg választunk – vagy így, vagy úgy. Mi a magunk részéről inkább így. Vasárnap tehát tessék rászánni azt a 20 percet, és tessék elmenni szavazni, mert hétfőn már késő lesz! Még csak annyit: az MSZP-P közös lista az egyes lista. Balról rögtön az első.

A ma délelőtti kitelepüléssel hivatalosan lezártuk a kampányt. Kiszórtunk több mint 45.000 kiadványt, kiraktunk 400 táblát az oszlopokra, több száz plakátot ragasztottunk, több ezer aláírást gyűjtöttünk. Éjszakáztunk, vagy keltünk hajnalban – együtt veletek.

Köszönet mindenkinek, aki részese volt! (Devosa Gábor)

Ujhelyi István, az MSZP EP-kampányfőnöke pénteken megköszönte az MSZP több mint 10 000 aktivistájának, hogy annyi energiát fektettek a kampányba, és kijelentette: nem szeretné, ha az ellenzéki szavazatszámlálóknak – akik közül közel a fele MSZP-s delegált (egészen pontosan 5141 fő) – el kellene hagyniuk a helyüket vasárnap azért, mert nem biztosítják a számukra a törvényben előírt élelmet és vizet. „Nem engedjük meg, hogy elcsalja hatalom a választást. Nem engedjük meg Orbánnak, hogy kivezessen minket az unióból” – mondta, hozzátéve: az MSZP a szavazás egész ideje alatt „vörös vonalat”: állandó telefonügyeletet fog biztosítani, ahová bejelenthetik a szavazók, ha visszásságot tapasztalnak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.