Jönnek, jönnek és jönnek

Ne tessék kapkodni: az előválasztani jönnek az emberek. Most épp a Blaha Lujza térre, ahol minden nap várjuk a budapesti lakcímmel rendelkezőket – és persze a kerület lakóit. Merthogy tegnap, január 28-án megkezdődött a baloldali előválasztás – egész héten tart – és majd február 3-án délutánra derül ki, hogy Horváth Csaba vagy Karácsony Gergely lesz-e a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt az őszi önkormányzati választásokra.

Itt a lehetőség: adjuk le minél többen a voksunkat az első budapesti előválasztáson!

A szavazási helyszínek az előválasztás honlapján megtalálhatók, szavazni fényképes igazolvánnyal és lakcímkártyával lehet. Az MSZP erzsébetvárosi irodájában (Erzsébet krt. 40-42. / Dob utca 65.) is lehet voksolni, hétfőtől csütörtökig 10 és 17 óra között, pénteken 10-től 14 óráig. Az iroda telefonszáma 06/1-231-02-44. Eredmény vasárnap estére várható.

P.s.: A kerületben ismét derekasan megszórták a postaládákat, osztogatják fűnek-fának a Körúti Korzó nevű ingyenes lapot – nem, nem az előválasztás örömére – de azért osztogat- ják. Akinek nincs kedve, gyomra, ideje, hogy belelapozzon – itt elolvashatja Föld S. Péter ismertetőjét a mostani lapszámról.

Hunvald György

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.