Kutyafuttató – harmadszor

És remélhetőleg most egy jó ideig – utoljára. A lényeg, hogy a Klauzál téri kutyafuttatót 2018. szeptember 14-én dél körül megnyitották. Az Erzsébetvárosi Felelős Gazdi Program csapata – és így mindenki más is – a következő tájékoztatást kapta a Városgazdálkodási Irodától a Klauzál téri és az Almássy téri kutyafuttatók felújításáról:

Fotó:  Erzsébetvárosi Felelős Gazdi Program

 „A felújított Klauzál téri kutyafuttató 2018. szeptember 14. napján a déli órákban a műszaki átadás-átvételi eljárás lezárását követően a lakosság részére megnyitásra került. A megnyitás időpontjára a kutyafuttató területére bedobált dobozok, üvegek, cipő, egyéb hulladék összegyűjtése és elszállítása megtörtént.

A megnyitást követően Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata és az Erzsébetváros Kft. között létrejött szerződés keretében kerül sor a kutyafut- tató heti három alkalommal történő takarítására. A kapukra házirend tábla került kihelyezésre, amelyben leírtak betartása minden használó részére kötelező.

Az Almássy téri kutyafuttató felújításának munkálatait a hatályos szerződés értelmében a munkaterület átadását követő 90 napon belül szükséges a kivitelezőnek befejeznie, amely időpont 2018. december elejére esne. Előteljesítés lehetséges a szerződés értelmében. Kivitelező a munkavégzéssel jól halad. A tényleges pontos befejezési időpont még nem ismert.”

A Felelős Gazdi Program fb-oldalán már olvasható is az első kutyás vélemény minderről (összhangban a korábbi észrevételekkel): A gyöngykavics helyett nagyszemű kavicsot tettek le, ami egyáltalán nem akadályozza meg az ásást. Az egész süpped, sem a kutyák nem élvezik, sem a gazdik. Az egyetlen előnye, hogy itt találkozhatnak a kutyák. A rejtett csapdáról, a csirkehálóról már írtam. Ha összefoglaljuk: hozzá nem értő emberek csinál- ták/tervezték az egészet.

De megnyílt. És lássuk be, már az is valami.

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.