Klauzál tér – Kutyafuttató

Mint már tudható a Klauzál téri kutyafuttatót felújítják. Erről részletesen lehet olvasni az EB OVO Közhasznú Egyesület (meg a kerületi fb-csoportok) oldalán. Az EB OVO az információkat az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Irodájától kapta, részletek a fenti, belinkelt oldalukon olvashatók.

“A Klauzál téri kutyafuttató felújítására vonatkozóan a szakiroda beszerzési eljárást bonyolított le, a munka várható befejezési határideje 2018. november 11. napja.”

Mindezzel kapcsolatban pedig álljon itt a Klauzália fb-oldaláról egy dühös, valószínűleg kutyatulajdonos észrevételének egy rövid részlete…

Még egyszer a kutyafuttatóról. Aki ezt tervezte, az:

  1. vagy gyűlöli a kutyásokat;
  2. vagy nem látott még kutyát;
  3. vagy szadista.

Nem hiszem, hogy a kutyások hálás szívvel fognak gondolni a döntéshozókra. Az egyetlen pozitívum, hogy legalább fákat nem vágtak ki.

Megjegyzem, az jó, hogy elkezdték felújítani a kutyafuttatót. De talán előbb a Klauzál teret kéne/kellene felújítani és csak utána – vagy azzal együtt – a futtatót. Vagy először megcsi- nálják ezt, aztán rájönnek, hogy máshova kell a kutyafuttató és akkor megcsinálják ott is?

Aztán az is jó, hogy az erősen leharcolt közillemhely épülete és belseje is felújításra kerül. Ezzel a két projekttel jól jár a kutya és adott esetben a gazdája is, meg persze az eb nélkül arra járók is. Apropó, költői kérdés: amúgy látta valaki a Klauzál tér felújításának tervét? Senki nem látta. Pedig, mintha erről is szó lett volna.

Van WC-épület felújítás és kutyafuttató. Ez zajlik.

További szép estét mindenkinek.

dr. Kispál Tibor önkormányzati képviselő

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.