HírTV: Ennyi volt

Olvasom, hogy nem sokat tököltek Nyerges Zsolték, gyorsan intézkedtek, és azonmód, hipp és hopp,  megrégült a Hír TV – ahogy azt  Földes Péter írja. Láthatóvá vált a régi/új irány: nem sokkal azután, hogy a Liszkay Gábor és Szikszai Péter-féle régi-új vezetés diadalittasan bevonult a Hír TV épületébe, azonmód megkezdődött a vezetők leváltása. Kirúgták Kálmán Olgát is, műsorát pedig azonnal levették az adásról. (Az eredetileg, a program szerint kora délután az Egyenesen ismétlése ment volna, de helyette elejétől a végéig leadták Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét. Jobb híján…)

Amitől egyszerűen okádhatnékom van, az maga a tény, amit ez az egész Hír Tv-s cucc még a vak számára is világossá kellett hogy tegyen: echte fideszes, fideszessé tett, fideszessé kényszerített, fideszessé zsarolt és kötelezett oligarchák jönnek-mennek, s adják-veszik a hazai sajtónak nevezett vicchalmazt. Persze saját zsebből mindenki azt ad-vesz és privát tulajdonát akként hasznosítja, ahogy kedve tartja. Itt azonban lószart van saját tulajdon, itt – s nem csupán az egész genezisét, hanem a fenntartást, a reklámbevételeket stb. tekintve – hazai és EU-s közpénzekből lenyúlt szajréval csencselnek a közpénzekből zsírosra hizlalt orgazdák, erős pórázon tartott kopók, akik úgy tesznek, mintha övék volna itt minden, csakhogy nem ők, hanem a despota itt mindennek a legfőbb tulajdonosa. (via Gábor György)

Gondolom, a tisztogatás után jönnek a régi-újak a csatornához, visszaáll az általuk képzelt „rend”, a Hír TV megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Az elmúlt három évet meg majd- csak valahogy eltüntetik a csatorna történetéből.

További szép estét mindenkinek.

P.s.: Jelenleg még látható az Egyenesen című műsorban a sukorói telekcsere-ügy miatt megvádolt és elítélt Tátrai Miklós exkluzív interjúja. (Hogy meddig lehet még látni a tévé oldalán, megsaccolható. Nincsenek illúzióim, nem hiszem, hogy sokáig…) “A politika indí- totta el és rendelte meg a nyomozást, a bűncselekménnyel kapcsolatos egész eljárást. És nagyon erősen befolyásolta, legalábbis a kezdeti években a politika. Volt rá igény, hogy ebből ügy legyen, volt rá igény, hogy például Gyurcsány Ferenc gyanúsított legyen“ – mond- ta Tátrai az adásban. Az üzlet, amiből végül az ügy lett, nem valósult meg, a Sukoró-ügy legfeljebb „gondolati bűncselekmény” volt. Tátrai Miklós mégis 17 éven keresztül viseli a következményeket. Az ügy jelenleg a strasbourgi bíróság előtt van, ahol leghamarabb 2019-ben születhet döntés arról, hogy jogszerű volt-e az eljárás.

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.