Devosa: Közjelleggel (10)

Csak emlékeztetőül: bár a kerületi újságban is olvasható, nem árt(hat) pár szóban ismét és itt is felhívni mindenki figyelmét arra, hogy bő két hét múlva, augusztus 15-én 17 órakor a K11-ben (Király u. 11.) lakossági fórumot tart az önkormányzat a városképi rendeletéről. A 2017-ben módosított s jóváhagyott Erzsébetvárosi Városképi Rendeletet akarja felülvizsgálni az önkormányzat, a mostani fórum ezzel kapcsolatos előzetes tájékoztató lesz.

(És lesz még egy második is októberben, a mostani tájékoztatót követően a vélemény-egyeztető fórumot október 15-én tartja az önkormányzat, szintén 17 órakor, szintén a K11-ben. Az események részletes meghívója megtalálható az önkormányzat honlapján.)

A másik dolog, amire külön felhívnám még az érintettek figyelmét: felsőoktatási támoga- tásra lehet pályázni, a 2018/2019. tanévre vonatkozóan hirdetett ösztöndíjpályázatot az önkormányzat. Erre az jelentkezhet, aki a felhívás megjelenésekor legalább egy éve be- jelentett lakóhellyel rendelkezik, életvitelszerűen a kerületben él, és nappali tagozaton felsőfokú tanulmányokat folytat.

A pályázati űrlap pár nap múlva, augusztus 6-tól szerezhető be, a leadási határidő szep- tember 3. (A pályázat teljes kiírása, a szükséges nyomtatványok és az elérhetőségeket itt találhatók meg.)

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő
Fogadóóra időpontja: megbeszélés szerint.
Bejelentkezés a +36-1-462-3106 telefonszámon.

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.