Miniszter lehet Bajkai

Igazságügyi miniszter lehet jövőre a Fidesz-alapító Bajkai István, a Fidesz jogi szakpolitikusa, volt erzsébetvárosi alpolgármester, amennyiben Trócsányi László valamilyen más posztot kap, vagy Brüsszelbe távozik – tudta meg az Atv.hu.

A portál információi szerint kormányközeli források úgy tudják, a volt erzsébetvárosi alpol- gármestert párttársai kiváló ügyvédnek tartják, ő volt az Orbán-család ügyvédje, sokszor látta el Orbán Ráhel és Tiborcz István jogi képviseletét is.

A hetedik alkotmánymódosításban Bajkai István is szerepet kapott, az ő javaslatára bekerült az alaptörvénybe, hogy ne legyen megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás, hiszen a javaslat szerint minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely. Bajkai rendkívül aktív a törvényalkotási folyamatban.

Bajkai István egyébként kikapott a VII. kerületben DK-s ellenfelétől, Oláh Lajostól április 8-án, annak ellenére, hogy többször ételt is osztott a helyieknek. Ezeket az akciókar állítólag a saját pénzén szervezte. Arról, hogy az ügyvédi irodája és a közbeszerzési tanácsadó cége is szétnyeri magát a közbeszerzéseken, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

(Forrás: 168 óra)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.