Németh Gábor: Három nap

Három nap múlva, április 8-án, vasárnap választ az ország. Tegnap délután Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter és Molnár Gyula egy közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy több jelöltjük is visszalép. Úgy tűnik, egyre több körzetben marad csak egy ellenzéki jelölt a Fidesz jelöltjével szemben. Nálunk még nem, de ki tudja…

Az elmúlt hetekben több száz plakátot helyeztünk ki és számos kitelepülést tartottunk Erzsébetvárosban. Fontosnak tartom, hogy a hozzám látogatók is tudják, hogy kikre kell és érdemes szavazni a jelenlegi rendszer leváltása érdekében, így a lakásunkba is jutott a választási plakátokból. Nagy tisztelettel kérem Erzsébetváros és Terézváros lakóit, hogy vegyenek részt a választáson és szavazatukkal támogassák dr. Oláh Lajost valamint listán a Karácsony Gergely által vezetett, 9-es sorszámmal szereplő MSZP-Párbeszéd szövetséget.

Németh Gábor, önkormányzati képviselő

***

Mindenkire nézve a lehető legrosszabb – még ha konstruktív is –, hogy az esetleges visz- szalépések bejelentése csúszik – vonja le a következtetést Böcskei Balázs, miután az IDEA Intézet választókerületi felméréséből kiderült: a fővárosi VI-VII. kerületben a megkérde- zettek több mint fele, 57 százaléka úgy látja: az LMP jelöltjének vissza kellene lépnie Oláh Lajos javára. Ellenzéki megegyezés hiányában a fideszes Bajkai István elviheti a körzetet. (168 óra, 2018. március 28.)

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.