Kispál: Kint a Garay téren

Rengeteg támogató aláírás gyűlt ma is össze a Garay téren. Változás, menni kell szavazni, összefogás, ne csak kampánykor legyenek fontosak az emberek, munka, alacsony bérek, kórházi várólisták, fiatalok elköltöznek, egyszeri kampány gulyásleves. Ezek voltak ma is a beszédtémák.

Április 8.: esély a változásra. Szavazatával támogassa Ön is az MSZP-Párbeszéd kormányváltó szövetségét! A szavazólapon a második sor, első helyén, a 9-es sorszámmal találja majd az MSZP-Párbeszédet.

dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

P.s.: Tud valaki valami konkrétumot BéPityu Almássy téren tartott mai koncertjéről? Úgy izgulok, hogy jól sikerüljön neki. Legalább ez, ha már az aláírások átpasszolása nem jött össze…

UPDATE 1.: Zongorázva kampányolt a roma szavazóknak Bajkai István, ám a HírTV ripor- tere elől a szó szoros értelmében elmenekült, amikor az Farkas Flóriánról és a cigányság felzárkóztatására szánt, elsíbolt pénzekről érdeklődött volna. A fideszes képviselőjelölt és csapata láthatóan nem rendelkezett kottával erre az esetre. (via 168 óra)

UPDATE 2.: Nem könnyű kampányidőszakban rendes billentyűst találni, főleg ha valaki pont az Erzsébetvárosban lép fel, ahol már tej és a tojás után már a kutyaszaros zacskók kiosztá- sát is a fideszes jelölt vállalta magára. (via 444.hu)

***

Dr. Oláh Lajos, Erzsébetváros parlamenti képviselője hétfőn feljelentést tett választási csalás miatt. A DK választási bizottságban ülő delegáltja ugyanis a zuglói történések után összevetette Bajkai István és a Lévai Katalin-féle Lendülettel párt jelöltjének ajánlásait, és azt találta: legalább 341 esetben azonos az ajánló, csak éppen egészen más az aláírás. A képviselő azt mondta az Indexnek, a feljelentés megtörtént, a rendőrség pedig tudomása szerint le is foglalta az érintett jelöltek ajánlásait. A lap megkereste Bajkait is az ügyben, aki azt mondta, nem ismeri az ügy részleteit, így aztán nem is kívánja azt kommentálni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.