Ajánlásgyűjtés

A Garay téren gyűjtöttük szombaton az ajánló aláírásokat az országgyűlési választáshoz. Az ajánlásgyűjtésre ugyan nem a legideálisabb volt idő, de a hangulat jó volt, rég nevettem ennyit. A Kétfarkúak győzködtek a Garay piacon, hogy írjak már alá nekik. Jópofák és szeretem a humorukat, de a választást ennél komolyabb dolognak tartom.

Biztos velem van a baj, de nagyon szeretem azt a részét a kampánynak, amikor becsöngetek és személyesen beszélek/beszélhetek a választóval.
Jönnek is rendesen az ajánlások!

Sokan szeretnék a teljes, hangsúlyozom a teljes ellenzéki összefogást. A választók egysze- rűbben gondolkodnak, mint a politikai elit. Ha ezt az ellenzéki pártok vezetői is belátnák, akkor nem csak a listán jutnának be, hanem megverhető lenne a Fidesz. A személyes ta- pasztalatommal szemben csak az vitaképes, aki szintén a választókkal, a lakásuk ajtajában beszélgetve (ott ugyanis közlékenyebbek) szerzi a tapasztalatait.

Elnéztem a Garay téren jobbra a Fidesz pultját és tőlük balra az ellenzékiek pultját. Nagy bajban lenne a Fidesz, ha mindenhol egy jelölt állna velük szemben…

Hunvald György

***

Nagyon hideg van. Aki tud, segítsen! A Budapest Bike Maffia központja: V. Károly körút 10., az udvarban. Délutánonként fogadják az adományokat (takaró, hálózsák, hátizsák, meleg zokni, kesztyű, ásványvíz, szendvicsnek való, konzerv), esténként szendvicskészítés, a bringások kihordják az ennivalót. Aki beteg, fekvő hajléktalant lát az utcán, a 06 1 3384186 számot hívja. (via Lendvai Ildikó)

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.