Boldog G-napot!

Napra pontosan három éve volt, hogy a legokosabb Lajos, a Simicska, gondolt egyet, és a G-napon partra szállva derekasan belerúgott kollégiumi legjobb cimborájába, merthogy nem éppen agyoncizellált szavakkal illette nagy nyilvánosság előtt a nagybecsű miniszterelnök urat. Ki is tört rögtön a háború, csapataik azóta is harcban állnak, és ott ártanak egymásnak, ahol csak tudnak. Háborúznak vég nélkül – mindannyiunk feje felett. Minderről itt egy szép hosszú, részletes cikk a HVG-n, tessék szíves lenni elolvasni.

Fotó: News*

Orbán Viktor harmadik miniszterelnöki ciklusát nem a migránsválság, nem Soros György határozta meg, hanem a Simicska Lajossal folytatott háború. A küzdelem már a kormányalakítással elkezdődött, amelyből kihagyták a milliárdos emberét. Majd a simicskátlanítás eljutott az állam minden szintjére. Három éve a drámának már a nyilvánosság is részese: ekkor szidalmazta volt barátját és mentoráltját a milliárdos. Két hónap van hátra a ciklusból, és nagy kérdés, kettejük háborújában van-e még drámai végkifejlet? (HVG)

Aki pedig esetleg egy más jellegű összeállítást olvasna szívesebben a nevezetes napról, annak ajánlani tudom Földes Péter ezen írását: Ma három éve mondta ki Simicska, hogy mit gondol Orbánról. De ez se vidám.

*Most január végén ezzel a címlappal jelent meg az osztrák News Magazin.

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.