Szegedi riadalom

„Szörnyű támadás érte a fideszes aktivistákat: felolvastak nekik a Btk.-ból.” 

Elég ijedősek a fideszesek Szegeden, amint az kiderül a 24.hu tegnapi írásából, illetve a mellékelt videóból. A történet rövid: a Fidesz szegedi szervezete jó ideje kampányol és gyűjt aláírást  „Botkáék betelepítési terve” ellen. Az ellen, ami sosem létezett, és nem is létezhetett.

A riogatás részeként külön helyi konzultációt is indítottak, amelynek keretében személyesen is felkeresik az embereket Szegeden, hogy külön is megkérdezzék tőlük: „Akarja-e ön, hogy Botka László segítségével közvetlen környezetébe migránsokat telepítsenek?”, továbbá Védjük meg Szegedet! feliratú standokon aláírásokat is gyűjtenek.

Egy ilyen védelmi-standnál akciózott tegnap egy tucatnyi szegedi; odamentek, és együtt fel- olvasták a Btk-ból a közveszéllyel fenyegetésre vonatkozó paragrafust. A két aláírásgyűjtő nő erre szinte azonnal elhagyta a standot, s elhúztak balra. A flashmob résztvevői ezt követően a kinyomtatott Btk. paragrafusokat a standon hagyták, és távoztak.

Ugyanez a történet a helyi fideszes önkormányzati képviselő szájából: „a banda elfoglalta a standot, és menekülésre késztették az aláírásokat gyűjtő két asszonyt”. Mihálffy Béla önkor- mányzati képviselő azt is állította, a sötét ruhás emberek megtámadták az aktivistáikat.

Szegény. Ő még mindig azt hiszi, hogy az internet világában nem ég rá a hazugsága. Érdemes a 24.hu oldalán látható videó után ezt is megnézni.

Hunvald György

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.