Talán az angyalok

Jóreggelt! Annyira jó, hogy egy nem mindennapi csoda hírével kezdődhet ez a nap és ez a hét! Kiderült ugyanis, hogy így karácsony – meg az o.gy. választás – közeledtével, hipp és hopp, angyalkák jártak a szomszéd önkormányzat irodájában, és Bajkai alpolgármester úr (mellékesen a körzet kormánypárti képviselőjelöltje*) saját pénzén vett, jótékonysági célra tartogatott tojásait – nevével gondosan felmatricázott dobozban – odacsempészték az önkormányzat karácsony előtt a rászorulóknak osztogatott csomagjai mellé.

Mindez egy önkormányzati helyiségben, a hivatal alkalmazottjainak segítségével történt; a rászorulók két ilyen dobozt kaptak fejenként, a többi élelmiszer-adományt viszont jelöletlen csomagolásban osztották – jelentette az RTL Klub vasárnap este.

Bajkai úr azonban – annak ellenére, hogy véletlenül épp egy választókerületi munkatársa szervezte az akciót – elképzelni sem tudja, hogy a nevével ellátott tojásosdobozok hogyan is kerülhettek a VI. kerületi önkormányzat irodájába.

Talán tényleg az angyalok voltak. Vagy valami. Esetleg: Soros.

***

*Hogy Bajkai lehet a terézvárosi országgyűlési képviselőjelölt azt már csak abból is ki lehet- ne következtetni, ahogy a kerületben ingyenesen osztogatott fideszes lap, a Körúti Korzó foglalkozik vele. A lap, amíg még Rónaszékiné Keresztes Monika volt a VII. kerületi Fidesz vezető, addig agyonreklámozta, volt, hogy egy-egy számban 10 kép is volt a fideszes politi- kusról. Miután azonban szegény Rónaszékinét leváltották Bajkaira, a lap is fókuszt váltott. Legfrissebb számában egészen konkrétan 14 fotón szerepel a néhány oldalas kis kiadványban Bajkai, már a címlapot betölti a fejével, de az utolsó képen egyenesen azt írják, véletlenül pont lencsevégre kapták, ahogy a piacon vásárol, de a hamarosan érkező különszámban még a konyhába is bepillanthatunk, ahol Bajkai úr elkészíti a csemegéket. (Index)

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.