Vészhelyzet

Ősszel itt zavargások lesznek! Világos?! 

Már megint itt van, megint megjött Zampano! Tetszik tudni, aki csupán mellizmaival, és aki nem éppen egy finom ember. Kedden ugyanis ismét ült egy zártat az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága, ahol a Rogántóni vizionálta „forró ősz” volt a főtéma. Az ülést követően a nagy kedvenc, Zampano Németh Szilárd arról beszélt az újságíróknak, hogy a nemzetbiztonsággal foglalkozó szolgálatok megerősítették Rogán értesüléseit.

 Vészhelyzet (Pápai Gábor / Népszava)

Majd név szerint meg is nevezett három potenciális „felforgatót”, Gulyás Mártont, Schilling Árpádot és Vágó Gábort, akik szerinte „erőszakos eszközökkel akarják ősszel elmozdítani helyéről a kormányt”, sőt, veszedelmesék még ülősztrájkokat is kilátásba helyeztek – és ez veszélyezteti a magyar demokráciát*.

A csupaagy Fidesz alelnök szerint mindezt titkosszolgálati információk támasztják alá, részleteket azonban nem árult el arra hivatkozva, hogy az ülés tartalma 2026-ig titkos. A bizottság ellenzéki tagjai szerint viszont ilyen titkosszolgálati bizonyítékok egyáltalán nem hangzottak el, Németh Szilárd nemes egyszerűséggel mondott igazat. Azaz: hazudott. Nem először – és van egy olyan érzésem – hogy nem is utoljára.

Egyenlőre ennyi, további szép estét mindenkinek!

*A 444.hu megkérdezte tőle, hogy egy ülősztrájk hogyan veszélyeztetheti a magyar demokrácia működését, amire ez a jóember azt válaszolta, egyáltalán nem mindegy, hogy hol ülnek az ellenzékiek, mert ha például „a paksi atomerőmű kapujában, az igenis komoly dolog.” Hát, most erre mit mondjak: hacsakúgynem?…

***

Így reagáltak a Németh Szilárd által megnevezett bűnbakok – Elhatalmasodott a kormány- pártokon a paranoia kommentálta Vágó Gábor, korábbi LMP-s képviselő, hogy a Fidesz nemzetbiztonsági kockázatnak tartja őt. Az LMP meg feljelenti Németh Szilárdot. (ATV)

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.