Meditálgatás, mi?!

Hárommilliárd forintból akar spirituális elvonulási központot építeni az Orbán-kormány. Meditálgatás. Közpénzből. A Pilisben. Konkrétumokról egyelőre senki nem tud. „A Magyar Közlönyben jelent meg az 1550/2017. (VIII. 18) határozat, amely szerint az Orbán-kormány elfogadta a Dunakanyar 2017-2030 közötti fejlesztéséről szóló stratégiai programot, amelynek a része, hogy egyházturisztikai fejlesztésként spirituális elvonulási központ épüljön a Pilisben hárommilliárd forintból. ”

Nos, itt lenne az ideje:

1. Azonnali hatállyal elrendelni e bűnös rendszer vezetőinek és strómanjaiknak őrizetbe vételét (mindazokét, akiket nem véd a mentelmi jog; a többiekre kiutazási tilalmat) — lista.
2. Nagyon alaposan újradefiniálni:
a) a hűtlen kezelés,
b) a bennfentes kereskedelem
bűncselekményt és fajtáikat (Btk.).
3. Rögzíteni, hogy a közpénz hűtlen kezelése és bennfentes kereskedelme nem évül el (egyáltalán), és a mentelmi jog ezekre a bűncselekményekre nem terjed ki — értelemszerűen visszaható hatállyal.
4. Vádat emelni mindazok ellen, akik az új definíció szerint ilyesmiket követtek el — lista.

5. Orbán V. személyi tulajdonába adni az uralma idején épített stadionokat, spirituális elvonulási központokat és „hagyományos kínai gyógyászati” intézményeket. Kifizettetni vele azok árát, kamatostól. Kötelezni Orbán V.-t ezen létesítmények folyamatos üzemel- tetésére, karbantartására és rendszeres felújítására.

Fügedi Ubul

***

Nem kellett olimpia? Akkor nesze, paraszt, kapsz egy meditációs központot! Ami pénzt le akarnak nyúlni, azt le fogják nyúlni. Ha kell, tengeralattjáró-kikötőt építenek a Zagyvába. (via Kolozsvári Szalonna)

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.