A költőóriás

Bár ma egészen kellemes idő van, a héten eszméletlen volt a hőség, ami köztudottan nem tesz jót az agynak. Valószínűleg ennek tudható be, hogy a hét közepén Kerényi Imre úgy döntött, hogy Bayer Zsolt egy nagy magyar író, ezért a Nemzeti Könyvtár* részévé teszi – megannyi valódi író társaságában. És biztos, ami biztos, az olvasni tudó emberek kedvéért még megemlítette, hogy Bayer munkássága Petőfi Sándoréval ér fel.

(NÉGYmadár)

Nos, nekem Kerényi ellenére (vagy épp miatta, meg Bayer miatt) azért maradtak, vannak és lesznek is kétségeim ezzel a munkássággal kapcsolatban.

Ajánlott irodalom: Akkor is egy megkeseredett, minden irányba köpködő, nyomorult pártkatona marad (K. Szalonna)

További kellemes hétvégét mindenkinek!

*Nemzeti Könyvtár: ékes kiállítású reprezentáció, a magyar irodalom tengeréből azon műveket gyűjti egybe, melynek olvasása, illetve újraolvasása gyönyörködtet, tanít és erősíti a nemzeti érzést. (via Kerényi Imre, az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott)

***

Ez meg itt a reklám helye (nem a Bayeré): Németh György – Az én városom, az én tükröm. A NÉGYmadár fb-oldalon  és blogon rendszeresen posztolja rajzait, már minden rendű és rangú hazudozót lerajzolt. Aki arra jár, augusztus 20-ig még megnézheti a kiállítását Szegeden, a Kárász és a Kölcsey utca sarkán.

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.