Büszke magyarok

Tusványos, ma: Hátulról, a hajánál fogva rángattak a földre egy Orbán ellen tiltakozó fiatal nőt. Orbán Viktort akarta kifütyülni, de szinte azonnal leteperték. Hajánál fogva. Egy idősebb férfi még belerúgott, majd a kezét kicsavarva biztonsági őrök vezették el a tömegből. Szégyellni való, gyomorforgató képsorok. (A legvisszataszítóbb figura, aki hátulról, a hajába markolva földre rántotta, egy sajtómunkásnak kinéző fickó volt.)

Fotó: MTI/Veres Nándor

Ócska szemét!
Migráns a fehérnép, migráns! A fogait bé kéne verni.
Be van drogozva…
Le van fizetve, hogy fütyüljön. Itt van a füttyös banda.
Hülye vagy?
Szarházi hát! Mesterházynak a lánya.
Eltűnj innet, mert megrugódunk…

„Ha a világ bármely pontján rálépnek egy magyar lábára, akkor ki kell gyulladnia egy vörös lámpának Budapesten.” (Orbán, Tusványos 2017.)

Szabad ország, büszke magyarok, polgári-nemzeti-keresztény értékek. Szégyen.

UPDATE: Kiderült, hogy a csíkszeredai magyar konzul sajtósának a férje volt az a nagyon bátor férfi, aki magát fotóriporternek maszkírozva, hátulról rárontott egy fiatal nőre és a hajánál fogva a földre rántotta. Bátor tett volt, a Fideszben most biztosan elégedettek. (via Földes Péter)

***

Miért nem vagyunk keményebbek a Soros-birodalom magyarországi képviselőivel? Még lehetünk. A jövő évi választásra futtatta ki idei tusványosi beszédét Orbán Viktor. A haza felvirágzásával szemben a rombolás erői sorakoznak fel, élükön a Soros-maffiahálózat tagjaival. Nyári délelőtt a miniszterelnökkel. (Orbán: Még lehetünk keményebbek)

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.