Az MSZP nehéz kampányra készül

“Ez egy dzsuva” – így jellemezte Harangozó Tamás a Soros-plakátokat az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Szerinte felépült egy olyan világ, ami már évek óta a Horthy-rendszert idézi. Aki a szájára vesz azt, hogy a Horthy rendszer rendben volt, az kiírja magát a normális európai politikából- mondta a szocialista politikus. “Büdös zsidó” – feliratok megjelenése a Soros plakátokon pontosan jelzi, hogy miről szól ez a kampány.

“Magasról teszek rá, hogy mit mond Benjamin Netanjahu.” Ő az, aki ugyanazt a civil törvényt, ami nálunk megjelent már korábban bevezette. Harangozó Tamás azt mondta őt sokkal jobban érdekli, hogy az itt élő zsidók képviselője, a MAZSIHISZ mit mond.

“A tűzzel nem játszunk. Aki nem látja hogy mit eredményez ez a kampány, az vagy hazudik, vagy hülyének nézi az embereket.” Harangozó hozzátette:

könnyü kiengedni a szellemet a palackból, de aki kiereszti a szellemet a palackól azt fogja aztán ez elsöpörni.

Azt is mondta, hogy másodlagossá vált most már az a kérdés is, hogy hány milliárdot lopnak el, ezzel a kampánnyal. Az érzelmi hatása sokkal durvább. Az MSZP mai feljelentéséről is beszélt. Harangozó szerint valószínűleg Simicska Lajos szivárogtatta ki azt a 2010-es számlát, amit a Fidesznek kibocsátott. Ezen 93 millió forint volt, de még ezt sem vallották be az ÁSZ-nak, ráadásul 1 mrd-os a valós értéke ennek a kampánynak.

Harangozó szerint az ügyészség bátran nyomozhatna az ügyben, mert az nem évült még el.
“Ha Polt Péter ezzel sem kezd semmit, akkor a Fidesz leváltása után Polt Pétert is el lehet számoltatni bűnpártolásért.”

Az MSZP vezetőségének pénteki találkozójáról és az onnan kiszivárgó hírekről is beszélt Harangozó. Elismerte, hogy az elmúlt hetekben valóban jelent meg több cikk is, ami a belső konfliktusokról szólt. A Vasárnapi Hírek cikke volt az, ami indikálta, hogy Botka László az MSZP teljes vezetőségét lehívta Szegedre. Harangozó azt mondta, a beszélgetésből az derült ki, hogy 100%-os a miniszterelnök-jelölt támogatottsága. “Valóban beszéde végén voltak keményebb mondatok, de ezt is várták tőle az ott levők”, tette hozzá.

Szerinte hosszú és nagyon nehéz kampányra kell felkészülniük.

Az MSZP szeptemberben induló kampányáról azt mondta bőven lesz benne újdonság. “Újdonságok nélkül már nem lehet a kiábrándult választókat visszavezetni a politikába, úgyhogy lesz ilyen.”

Forrás: atv.hu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.