Orbán Viktor hét éve sivalkodik

Ilyen nagy hatalommal ennyi ócska, impotens kifogás még sose társult a magyar politikában.

Van egy nagyon otromba gyakorlat a magyar politikáról folytatott nyilvános vitában. Azok az illetők, akik valamilyen furcsa és ismeretlen okból újságírónak hiszik magukat, miközben Rogán Antal csapata előrágott moslékot visz nekik vödörben naponta, amit cikk gyanánt felkennek az oldalaikra, szóval ők szeretnek arról írni-beszélni, hogy tudniillik „a” liberálisok szerintük SIVALKODNAK.

Szépen folytatva azt a bayeri hagyományt, miszerint az ellenfelem, a más véleményen lévő, az nem is ember, hanem jelen esetben például egy ledöfött disznó. Aki-ami sivalkodik.

Hogy eközben még menő, vagány fickónak is hiszik magukat, sima Fidesz-csicskaként (hogy egy újabb, Pártunk és Kormányunk által a nyilvános vitákba beemelt bunkóságot hozzak ide), az meg aztán maga a misztikum. Hát hiszen két gombóc vaníliát nincs idejük elnyalni ebben a nagy melegben, annyira non-stop dolga van a nyelvüknek bizonyos ülepekkel.

De mindemellett még igazuk sincsen. Amikor ugyanis arról írunk-beszélünk, hogy az ő csicskatartóik százmilliárdokat lopnak, Putyin alfelébe tolják be Magyarországot, fröcsögő gyűlöletet köpnek óriásplakátra és tévéképernyőre (megint csak a tőlünk elvett milliárdokból), akkor mi a magyar nemzet ellen elkövetett fideszes bűnöket tesszük szóvá. Helyesen és jogosan, sőt, elnézve a jelenlegi viszonyokat, egyre inkább azt gondolom, hogy bátran is. De tudják, mi a sivalkodás? Az, amit Orbán csinál hét éve.

Emlékezzünk, mi ment a kormányváltás után! Sivalkodás-tenger. Hogy micsoda csontvázak vannak a szekrényben, hogy mindjárt úgy bedől Magyarország, mint Görögország, jaj, jaj, és a gonosz nyugat nem engedi, hogy még jobban eladósítsák az országot! 22 másodperccel azt követően, hogy kétharmadot, teljhatalmat szereztek, máris indult a sivalkodás. Jaj, most nem tudjuk tejjel-mézzel folyó Kánaánná tenni ezt a szép országot, mert a csúnyák nem engedik!

Aztán az IMF miatt sivalkodtak. Hogy az pénzt akar adni, de cserébe nem engedné, hogy ellopja azt a Fidesz. Jaj, jaj, most azért nem lehet kormányozni, mert a Világbank támadja a Magyarországot, nem engedi. Aztán azért sivalkodtak, hogy a médiatörvény miatt ráncolta a szemöldökét Európa, nincs mit tenni, sivalkodták, megint bántanak minket, most ezért ne kérdezd meg, miért halnak meg az emberek a kórházakban. Sivalkodtak a szilveszteri buliból visszatérő, nemzetközi brókerek támadása miatt (WTF?!), sivalkodtak egy feszt, most ezért nem tudunk jobb oktatást teremteni, ezért nem csökken a szegénység. Már megint bántanak minket.

Majd a civilek miatt álltak neki sivalkodni. Megismételt kétharmad, övék az ország, de még mindig csak a sivalkodás ment, hogy most ez a legfontosabb, ezért nem tudnak kormányozni, jaj, hiszen a fiatal TASZ-os lányok csináltak egy országos felmérést, hogy műtét után a kisgyerekkel maradhat-e az anyuka a kórházban, meg egy segítő kártyajátékot a fogyatékkal élőknek és szüleiknek.

Hát, így nem lehet kormányozni, ez nagyon durva, sivalkodták, most minden energiát (és minden pénzünket, minden hivatalos szerv munkáját) erre kell fordítani. Orbán Viktor a történelemben először személyesen adott parancsot a KEHI-nek, hogy fékezze meg a nemzetre különösen veszélyes alakokat, akik azon dolgoznak, hogy a családból szegénységre hivatkozva kiemelt gyereket az otthoni viszonyokat rendezve újra visszakaphassák a szülők. Hát igen, így érthető, miért sivalkodott Orbán Viktor, ez tényleg hatalmas csapás a kormányra.

Aztán a Magyarországot finanszírozó Európai Unió miatt kezdtek el sivalkodni. Brüsszel, Brüsszel, más se hallatszott, csak ezt sivalkodta mind. De drága fideszes barátaim, konkrétan mit is tett Brüsszel, azon kívül, hogy valagnyi pénzt küld Magyarországra (aminek egy jelentős része azonnal potyog Mészáros Lőrinc bukszjába)? Tudtok egy konkrét dolgot mondani, amivel „Brüsszel” kárt okozott e nemzetnek? És ha nem, akkor minek sivalkodtok? Sivalkodtok, mikor Németországban engedélyezik a szabad házasságot, sivalkodtok, mikor Fanciaországban a szélsőjobboldalt végre tönkreveri egy normális, európai politikus. Mintha ezektől nem tudnátok kormányozni.

Most meg Soros. Egy öreg, amerikai zsidó bácsi, és körülbelül annyi, általa ideküldött pénz, mint amennyibe a vizes vébére csak a Duna partjára legózott ugrótorony került. Most emiatt sivalkodnak, teli gatyával, jaj, jaj, jön a Soros, most ezért nem tudunk kormányozni, már megint bántanak minket, jaj.

Ha én fideszes szavazó lennék… jó, ha az lennék, akkor egyrészt rohadtul szégyellném magam amiatt, hogy Pártom és Kormányom egy egyre egyértelműbben antiszemita és rasszista üzenethalmazt borít teli kukaként a népre, és nem mellesleg úgy lop, mint egy beekizett szarka. De mindezeken túl, ha fideszes szavazó lennék, egy idő után azt is érezném, hogy a fene egye meg, te helikopternyelvű, hát tényleg mindig csak sivalkodni tudsz? Tényleg hét éven keresztül egyszer sem tudtad kihúzni magad, hogy na, akkor most nekiállunk dolgozni? Mindig csak a kifogások, mindig másra fogni, mindig azon sivalkodni, hogy már megint nem engedik a csúnya-csúnya nénik és bácsik?

Ne sivalkodjatok már. Mutassátok meg, hogyan tudtok békét és fejlődést hozni ebbe az országba, az állandó, fejhangon előadott kifogások helyett.

Szerző: Ceglédi Zoltán
(Forrás: Sztárklikk)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.