A virágnak megtiltani

A virágnak megtiltani nem lehet,
Hogy ne nyíljék, ha jön a szép kikelet; 
– Petőfi Sándor, 1843 

Értem én, hogy megtiltani nem lehet, de így azért már kezd kissé sok lenni. Az egy dolog, hogy szegény Áder mindent aláír, amit elétolnak, ez a dolga, ezért tartják. De tán Németh Szilárdnak csak nem kéne már hétfőn kora reggel előugrania a bokorból hülyeségeket beszélve – mégha kikeletre virítani kénytelen is. És bár a fidesz szép virága mondott már korábban is soksok baromságot furcsaságot , lássuk be, tegnap reggel az ATV Startban még a tőle „megszokottnál” is nagyobbat nyílott alakított.

Mindesetre nem irigyeltem Krug Emíliát, egy tepsi rakott karfiollal értelmesebben el tudott volna beszélgetni, mint a Fidesz jelenlegi kommunikációs csúcsmodelljével. Aki a maga keresetlen egyszerűségével elterelő hadműveletnek és hírhamisításnak nevezte azokat a sajtóhíreket, miszerint a Fidesz a 2010-es kampányban még a Jobbiknál is jóval olcsóbban kapta a plakáthelyeket. Szerinte az egy jó kampány volt, ő elégedett az eredménnyel. Ennyi. Pont. Kész, nincs is értelme erről beszélni. Különben is, ő nem hiszi, hogy létezik a 24.hu birtokába került szerződés, mégha ott is van a lapban a róla készült fotó.

„Fotót bármiről lehet készíteni ebben az országban”

– támasztotta alá cáfolhatatlan és sziporkázó érvvel mondandóját.

Ezt követően szólt még hosszasan Simicskáról is, de megosztotta gondolatait (?) sok más mindenről, például a beszélgetés vége felé az is kiderült, hogy az általa Soros-civileknek nevezett civilek szerinte úgy működnek, mint a Cosa Nostra. Jelentsen ez bármit is.

Lehet ehhez még valamit hozzáfűzni? Nemigazán.

P.s.: Apropó, elterelő hadművelet. Úgy gondolom, hogy egy tál rakott karfiolnál – ha nem is szórakoztatóbb – de talán több esze van a rezsibiztosnak. Így aztán marad az, hogy egy ravasz kommunikációs trükknek lettünk mindannyian az áldozatai, és ezzel az ATV-s műsorral csak a fülig eladósodott Rogántóni római vakációjáról akarja/akarta áldozatkészen hülyének tettetve magát elterelni a figyelmet Németh Szilárd. Gondolom. Mindenesetre, ha valakit a frakcióvezető-helyettes úr egybites magyarázatai nem elégítettek ki, annak ajánlom ezt a szintén tegnapi, a plakáttörvényről szóló írást a 444.hu-n. Tanulságos.

***

… ahányszor Simicskát a szájukra veszik, annyiszor köpik le saját magukat, még ha a Fidesz pszichopata kormányzásának egyik fő jellemvonása, hogy amit nem lehet eltörölni, arról nem kell beszélni, és akkor nincs. Ettől még Simicska Lajos oligarcha a Fidesz oligarchája. A Fideszt Simicska tette olyanná, amilyen most, Simicska pedig a Fidesz révén lett azzá, amivé. Az Echo Tv bájosan debil oknyomozásának legnagyobb tanulsága, hogy végre kimondták: nem az a baj, ha valaki az államból gazdagodik gennyesre, hogy korrupt, mint a disznó, az a baj, ha szembefordul a Fidesszel. (K. Szalonna)

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.