Nem üzengetni, előbújni

És akkor most századszor, ezredszer, isten tudja hanyadszor néhány keresetlen szó (és persze fotó) megint csak a Dob utcából. Pár sokatmondó kép, rövid kommentárral az Élhető Erzsébetváros Facebook-csoport vasárnapi gyűjtéséből…

Gondoltam körülnézek ma reggel 8-kor a Dob utcában, mielőtt belekezdünk a látványakcióba. Hogy ti is részesüljetek a csodálatos „csendéletből” összefoglaltam fotódokumentációban. (Fotók: Boros Regina)

A képek magukért beszélnek, többet és nagyobb méretben itt lehet megnézni. Érdemes.

Bocsánat hogy ezt írom, de addig nem nyugszunk, amíg Zsoltunk elő nem bújik a barlangjából, hogy férfihoz méltón beálljon a szaros ventilátor elé. És ez nem politizálás, ő a polgármesterünk, akármilyen párt színeiben, ő a felelős vezető, kötelessége szembenézni azzal amit elront. Kedves kiloWattamányi! Nem a titkárság szoknyája mögül üzengetni. Előbújni. (komment ugyanonnan)

A képek nagyon jók, a helyzet már közel sem annyira. Erzsébetváros, én sem így szeretlek.

***

A testületi ülésen feltettem a kérdéseiteket. Elég vegyes a kép a válaszokat illetően, hama- rosan lesz szószerinti jegyzőkönyv, meg fogom osztani veletek. Ami igazán megdöbbentő volt, hogy a csoport részéről akart volna Vajnai Attila felszólalni, amit Bajkai és Hutiray alpolgármesterek nem szavazatával (!), a többi fideszes tartózkodásával nem kapott szót. Azzal ügyeskedett a polgármester és röhögtek össze a Fidesz-frakcióban, hogy nem látták az aláírásokat, nem kaptak névvel, címmel ellátott íveket… (Nyilván mindenki hülye, csak én vagyok helikopter…) – Szűcs Balázs, szintén az Élhető Erzsébetváros oldalon.

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.