Ezek hullarablók

Londonban hat ember meghalt, harminc megsérült a tegnap éjszakai merényletben. A Fidesz közleményt adott ki, és brüsszelezéssel fejezte ki részvétét a merénylet után. Nem, nem írok hosszabban erről. Sőt, semmit nem írok. Tessék elolvasni Hont András ehhez kapcsolódó írását a HVG-n, az mindent elmond.

Ki kell mondani: a magyar kormány az elkövetett terrortámadásokban nem fájdalmat, fenyegetettséget, kihívást lát, hanem lehetőséget. A magyar kormány érzéketlen, pitiáner és felelőtlen. Nekünk ez jutott. Magyarország jobban teljesít. (Hont András)

Ezek hullarablók. Ezek egyre betegebbek, ezek egyre aljasabbak. Hullarablók.

***

Mérhetetlenül undorító ez az egész. Ahogyan az összehangolt európai terrorellenes cselekvéshez való, lehetőleg kussban történő csatlakozás helyett bűnbakokat keresnek, meg is találják őket, és bomlasztják az egyébként is vergődő Európát. Karácsonykor, pünkösdkor, télen, nyáron, éjjel és nappal. Miután százezrével szabadították a kontinensre (ellenőrizet- lenül!) a bevándorlókat, miután tízezres nagyságrendben árusították ki ismeretlen hátterű, pénzes migránsoknak letelepedési kötvényenként az országot és egész Európát. (via Kolozsvári Szalonna)

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.