Ez most komoly?!

„De hát maga hazudik! Igen, de hadd mondjam végig.”  

Mert viccnek ez már tényleg durva lenne. Tegnap Németh Szilárd, az ex-rezsibiztos, a nép egyszerű gyermeke és a birkózószövetség elnöke kipattant a színpadra és felháborodott hangú tájékoztatót tartott. Ebből megtudhattuk, hogy Rezsiszilárd nem érti, mi a baj az ő birkózócsarnokával, meg azzal, hogy a saját házába frissen bejegyeztet egy alapítványt, és annak átutaltat a saját maga által elnökölt sportszövetségtől 2 milliárdnyi közpénzt.

A csepeli képviselő-testület fideszes többsége múlt pénteken szavazta meg, hogy kapjon 2 milliárd forintos költségvetési támogatást a Németh Szilárd által alapított és az ő lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány, hogy felépítse a Magyar Birkózó Akadémia sportcsarnokát.

És mélyen felháborodott azon, hogy egyáltalán bárkiben is felmerült az, hogy ő ellopná ezt a pénzt. Parádés indoklása szerint itt aztán isten bizony szó sem lehet lopásról, mert:

„Most képzeljék el, hogy kivilágított úton lopni hogy lehet.”

Ezt követően a latinos műveltségű baltaarc közel egy órán keresztül kritizálta a sajtót és politikai ellenfeleit. Az RTL Klub erről készült riportját itt lehet megnézni. Akinek pedig ennyi nem elég, annak itt van még ez is, de már tényleg csak erős idegzetűeknek.

P.s.: Németh Szilárd még azt is elmondta, hogy az alapítvány egyszerűbben tudja meg- valósítani a beruházást, mint a szövetség. Azt azonban nem árulta el, hogy ez miért is van így. Az Együtt szerint mindez nem igaz, az MSZP meg feljelentést tett az ügyben. De már most szólok, senkinek ne legyen illúziója. És megint csak feltenném a költői kérdést: tényleg ezek és ilyenek mernek bárkin is bármit, bármikor számon kérni?!

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.