Miközben Orbán Brüsszelben…

Miközben Magyarország miniszterelnöke honvédő háborúját vívta Brüsszelben, itthon a rendőrök lefújtak gázspray-vel egy nyolcvan éves bácsit, mert ki akarták lakoltatni, de az idős úr ellenállt. A 80 éves férfi és a 75 éves felesége szó szerint az utolsó pillanatig harcolt azért, amit egy élet munkájával raktak össze.

Miközben ez a család elvesztette mindenét – mert kezességet vállaltak lányuk hitelére, de a hitel bedőlt – a Mészáros család ez idő alatt is közel 10 millió forintot keresett (ennyi a Mészáros család napi keresete csak az osztalékokból). Orbán Viktor közpénzen felhizlalt haverja ugyanis 400 ezer forintot keres óránként!

Miközben Brüsszelben tegnap a CEU-val kapcsolatban Orbán belehazudott a fél világszemébe, azt állítva, Michael Ignatieffet, a CEU rektora egy levélben azt írta a hallgatóknak, hogy a CEU létezése nincs fenyegetve, az egyetem rektora itthon a leghatározottabban visszautasította a miniszterelnök szavait.

Miközben Brüsszelben az EU-s képviselők egy emberként támadták Orbán Viktort és kormányát, itthon Bayer Zsolt, a Fidesz-alapító publicista, az egykori román diktátor feleségéhez hasonlította Szél Bernadettet.

Miközben Brüsszelben zajlott a figyelemelterelés, itthon Balog Ádám, az MKB vezérigaz- gatója – néhány hónapja még Matolcsi helyettese és Szemerey Tamás, a versenytárs Növekedési Hitel Bank tulajdonosa (egyben véletlenül Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére), csendben elhordták a Magyar Külkereskedelmi Bankot.

Mialatt Orbán brüsszeli beszédében az EU iránti elkötelezettségéről biztosította hallgató- ságát, Magyarországon újabb orosz központot adtak át Debrecenben.

Miután Orbán elmondta beszédét az EU-ban, kényelmesen hátradőlt, itthon ez idő alatt hat rendőrt küldtek egy kerekesszékes aktivistára, mert lefestette a Putyin által is megkoszorú- zott, ellenforradalmi emlékművet a Fiumei úti Sírkertben.

Szerző: Frey
(Forrás: Sztárklikk)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.