Józsefváros: Mártát vagy Dopemant?

Jóreggelt, jó reggelt. No, kéremszépen nagy tisztelettel, már csak egyet kell aludni, hogy kiderüljön ki igen, ki meg nem. Holnap lesz a Magdolna negyedben az időközi képviselő választás – a szegényeket lehúzó fideszes képviselő megüresedett helyére kéne valaki, valaki más. Annak pedig, aki eddig még nem tudott dönteni, itt van egy kis segítség, tessék szépen hátradőlni, kényelmesen elhelyezkedni – és megnézni az alábbi videót, hátha segít.

Szerettünk volna forgatni a győzelemre szintén esélyes fideszes jelölttel, Sántha Péternével, de elfoglaltságai miatt nem tudott nekünk interjút adni. (Index)

Az Index tegnap rakta fel oldalára, és az ellenzék két, esélyesnek tartott jelöltjét szólaltat- ják meg. Ha pedig valaki inkább olvasni szeretne az összes jelöltről, annak itt van a mai 24.hu-ról Nagy József írása. Tessék választani!

… Józsefvárosban: mindenkit utolértünk, kivéve a fideszes jelölt Sántha Péternét. Idekopizhatnánk az alpolgármester asszony nacionáléját, de nincs kedvünk fingreszeléshez. (24.hu)

További szép napot, holnap – amint van valami eredmény – soron kívül jelentkezünk.

***

A 2014-es önkormányzati választáson rekord alacsony volt a körzetben a választási részvétel (23,31 százalék), de volt olyan szavazókör is, ahol alig érte el a 10%-ot. (Ugyanez az egész kerületben 31,95 százalék volt, de egész Budapesten ez is az egyik  legalacsonyabb.)

(Forrás: A mi Józsefvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.