Állítsuk meg a Fideszt!

Az MSZP eltörli a civilek és a CEU zaklatására hozott törvényeket – Az MSZP a civilek és a Közép-Európai Egyetemért tüntető tömeg mellett áll. Örülünk, hogy szemünk láttára nőtt fel hazánk új politikai közössége, amelyet nem a lopott holmi, a gyűlölet, a félelem tart össze, hanem Magyarország és a szabadság szeretete, valamint az európaiság.

Kormányváltó erő akkor lesz ebből a tömegből, ha csatlakoznak hozzájuk a becsapott emberek milliói is, és így 2017 valóban a magyarok lázadásának éve lesz. Az MSZP ezért arra kéri minden támogatóját, minden európai és szabadságszerető embert, hogy csatlakozzon a mozgalomhoz és vegyen részt a tüntetéseken!

A demokratikus ellenzék és a tüntetők célja azonos. Ma a civil szféra és a politikai pártok ugyanazon demokratikus alapértékekért küzdenek. Ha 2018-ban az MSZP kerül kormányra, első lépésként eltörli a CEU és a civilek zaklatására hozott alkotmányellenes törvényeket. Ha az MSZP kerül kormányra, háborítatlanul működhetnek a más politikai álláspontot képviselő civil szervezetek és a jobboldali beállítottságú oktatási intézmények is – például ez a különbség a szabadságszerető magyarok közössége és Orbán Viktor kormánya között.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.