Visszaüzent az MSZP Varga Mihálynak

A gazdagokért aggódó Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter „megdöbbent”, hogy Botka László luxusadót fog kivetni azokra, akiknek 1 millió forintnál nagyobb a havi jövedelmük, 100 millió forintnál több a vagyonuk, és 100 hektárnál több földjük van – emlékeztetett Varga üzenetére az MSZP.

A gazdagokat védő Fidesz minisztere kijelentette: „nem tartja erkölcsösnek és észszerűnek” a gazdagok megadóztatását, így azt sem, hogy az ebből befolyó 300 milliárd forintot az egészségügy rendbetételére, színvonalas oktatásra, a fizetések és nyugdíjak emelésére fordítsák.

A Fidesz a letelepedési kötvényekkel, a gázdrágítással és a közüzemi cégek lenyúlásával foglalkozó offshore cégein keresztül százmilliárdokat lop ki az országból, Andy Vajnának pedig áfamentessé tették a kaszinózást, és mentesítették az online pénztárgépek használata alól. Ezek után hogy beszélhet Varga Mihály a feketegazdaság visszaszorításáról és az előírt adók beszedéséről? – teszi fel a kérdést az MSZP, hozzátéve: Botka László programja igazságot fog tenni: fizessenek a gazdagok! Botka László a meglopott és kisemmizett emberekkel együtt el fogja zavarni a tolvaj Fideszt. Ezért kínálunk szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek, aki változást akar. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. A Fidesz már láthatóan fél tőle. Magyarország megjavítható – válaszoltak Varga Mihálynak a szocialisták.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.