Üzenet Őexcellenciájának

Pityinger László (Dopeman) már hivatalosan is képviselőjelölt a Magdolna-negyedben tartandó időközi választáson. Ebből az alkalomból Kocsis Máté úgy vélte, feltétlenül kell néhány keresetlen szót ejtenie erről egy interjúban. Ejtett.

… az, amit az előadóművész képvisel, az az értékvilág, amit közvetít a fiatalok és a gyerekek felé, Józsefvárosban nem követendő érték, hanem maga a probléma.

Pityinger László így válaszolt Facebook-oldalán:

“Köszönöm szépen dr. Kocsis Máté polgármester úr méltató szavait. Csak ámulok és bámulok azon a mérhetetlen szakértelmen, amivel a Józsefvárosban előforduló problémákat velem azonosítja. Látszik, hogy rengeteg időt tölt a terepen. Képzelem, hogy mit érezhetett szegény, amikor Arnold Schwarzenegger lett Kalifornia kormányzója. Még szerencse, hogy időben kiderült, Arnie mégsem a Skynet kiborgja. Mindenesetre megtisztelő, hogy az egész ellenzék támogatását nekem tulajdonítja. Őexcellenciája ezzel is csak a jelöltségem fontosságára mutat rá, ami bizonyítja, hogy rendkívül bölcs ember. Bízom benne, hogy mielőbb személyesen is megismerjük egymást, és rengeteg építő jellegű eszmecserét folytatunk majd a kerület fejlődésének érdekében. Baráti üdvözlettel, Pityinger DopeMan László”

Ennyit erről. Meg Őexcellenciájáról.

***

Pityinger László még február elején jelentette be, hogy április 23-án elindul a józsefvárosi Magdolna-negyedben megüresedett önkormányzati képviselői helyért. Dopeman a KDNP-s Sántha Péternével és Bolba Márta evangélikus lelkésszel fog versenyezni.

(Forrás: A mi Józsefvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.