Dob-suli

A múlt héten a Dob utcai Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános és Vendéglátó Szakiskolába látogattam. Az iskola a legjobbak közé tartozik. Oktatói gárdája a garancia a magas szintű oktatói nevelői munkának, a jó iskolaközösségnek. Mindemellett nemsokára befejeződik az épület felújítása, már most is majdnem eredeti szépségében lehet gyönyörködni Budapest egyik, Hegedűs Ármin tervei alapján épült szecessziós gyöngyszemében.

Közeledik az általános iskolai beiratkozás ideje, ilyenkor szokták eldönteni a szülők, hogy melyik iskolába menjen a gyermek. Az iskolák ennek megkönnyítésére általában nyílt napot tartanak, amikor a szülők és gyerekek megismerkedhetnek az intézménnyel.

Itt is ajánlom a leendő elsős gyermekének iskolát kereső szülőknek, hogy látogassák meg ezt az iskolát is! Március 1-jén lesz még egy nyílt nap a suliban! Nem fognak csalódni. (Márta Edit)

Akit pedig részletesebben is érdekel az iskolaépület, itt olvashat még pár érdekességet a tervező Hegedűs Árminról, és magáról az épületről…

dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.