Koncepciós lejáratási kísérlet

Elbukott az ügyészség koncepciós lejáratása az MSZP politikusa ellen, Polt Péter azonnal mondjon le!

Kiderült, hogy politikai célú koncepciós lejáratási kísérlet volt a Fideszt kiszolgáló ügyészség Hiszékeny Dezső elleni vádja, mivel a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is felmentette az MSZP politikusát. Az MSZP felszólítja a szakmailag alkalmatlan és politikailag elfogult Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy vonja le a szükséges következtetést és azonnali hatállyal mondjon le!

A Fidesz egy többszörösen büntetett előéletű provokátort és egy nyomozót bízott meg azzal, hogy rejtett mikrofonnal felszerelve vesztegetés látszatát keltsék. A bírósági eljárás során kiderült, hogy a kenőpénzt minden esetben a nyomozó hozta szóba, Hiszékeny Dezső pedig valamennyi alkalommal visszautasította ezt. Ennek ellenére az ügyészség mégis megpróbálta bűncselekmény látszatát keltve elítéltetni az MSZP politikusát.

A bíróság felmentő ítélete hatalmas kudarc a Fidesz számára, amely hiába próbálkozott a koncepciós lejáratással és megfélemlítéssel. Ezek a módszerek ma már nem működnek, és előrevetítik Orbán Viktor és a Fidesz 2018-ban várható bukását.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.