Egy zsák beszélő krumpli

A Fidesz ledarálja a civil szervezeteket – Németh Szilárdot mai sajtótájékoztatóját követően megkérdezték arról, hogy a hírek szerint törvényjavaslat készül a civil szervezetek vezető tisztségviselőinek vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségéről. Erre reagálva így fogalmazott:

A „Soros-birodalom” „álciviljeit” azért tartják fenn, hogy „a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött”. Példaként beszélt az illegális bevándorlással kapcsolatos magyar kormányzati álláspontról, amelyet ezek a civil szervezetek „ezerrel támadnak”, ami szerinte megengedhetetlen.

Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége” Donald Trump amerikai elnökké választásával – mondta.

A törvényjavaslatról szólva jelezte, hogy minden ilyet támogatni fog a Fidesz-frakció. A szóban forgó tervezet célja, hogy „tisztán lássunk” – tette hozzá.

(Forrás: Sztárklikk)

Németh Szilárd szerint az emberek szavazták meg a civilek kitakarítását az országból. A Fidesz-alelnök szerint erről szólt már a parlamenti választás, a nemzeti konzultáció, sőt a kvótanépszavazás is. (via – 444.hu)

***

Konok Péter fb-bejegyzése mindehhez:

Én nem rovom fel Németh Szilárdnak, hogy külsőleg Hermann Göringre hasonlít, mert erről nem tehet. De az már igencsak kínos, hogy úgy beszél, mint Joseph Goebbels, mert azt már akarni kell. És ez alól az sem mentség, hogy Németh Szilárdnak alighanem fogalma sincs, hogy kicsodák voltak az említett alakok.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.