Jó lehet Ásotthalmon lakni

Már az is öröm, hogy maga Toroczkai László, a Jobbik alelnöke a polgármester. Mostantól pedig a lakosok minden gondját megoldották. Rendeletben tiltották be a muszlim vallás gyakorlását valamint a homoszexualitást. Kitértek a részletekre is. Tilos lesz pl. a müezzinek tevékenysége, mert ez zavarná a köznyugalmat. Éppen ideje volt, hiszen Ásotthalom 4000 lakosa közül nyilván számos müezzin készülődik ugrásra készen.

Tilos bármi olyan akció, amely a házasságot, párkapcsolatot nem férfi és nő életközösségeként jeleníti meg. Aki a tévében mondjuk az Őrült nők ketrecét, a Szex és New York néhány epizódját, avagy számos más amerikai filmet nézne, jól gondolja meg!

Tilos továbbá közterületen „a családi kapcsolat alapjaként mást, mint a házasságot és a szülő-gyermek kapcsolatot bemutatni”, mert ez ellentétes az Alaptörvénnyel. Ha egy fiú és egy lány élettársként kezdik közös életüket, nem ajánlom, hogy az utcán családként együtt mutatkozzanak, mert ezzel lábbal tiporják az Alaptörvényt plusz az önkormányzatiságot.

Toroczkai hasonló rendeletet javasol minden önkormányzatnak: mert délről menekültek, nyugatról szélsőséges liberálisok fenyegetnek, mint mondja, megint „két pogány közt” élünk. Hát, ezt nem tudom. De hogy kettőnél több hülye közt, az biztos.

Szerző: Lendvai Ildikó
(Forrás: Lendvai Ildikó blogja)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.